Jansje

De Wereld van Jansje

Doopsgezind Haarlem en De Hartekamp Groep hebben midden in de samenleving met De Wereld van Jansje (winkel en lunchgelegenheid) een moderne en kansrijke werkplek gecreëerd voor mensen met een beperking. De medewerkers hebben een bijzondere werkplek gevonden.

De wereld van Jansje is een verrassende cadeauwinkel met een prachtige collectie duurzame producten uit de hele wereld waarbij Fair Design centraal staat. Fair omdat alle producten vanuit maatschappelijke betrokkenheid zijn ontworpen en geproduceerd. Design door de prachtige vormgeving van zowel buitenlandse, als jonge Nederlandse ontwerpers. Elk cadeautje is daarmee een feest om te geven. De producten zijn gemaakt van duurzame materialen zoals hout, wol, vilt, glas en keramiek. Door mensen in Nepal, India, Brazilië of Marokko die er een eerlijk loon aan verdienen.

Bij Jansje bent u ook altijd welkom voor een kopje koffie met huisgemaakte taart of een heerlijke lunch. Jansje is meer dan alleen een winkel, daarom is het De wereld van Jansje.

Jansje

De Wereld van Jansje
Grote Houtstraat 45
2011 SC Haarlem
023 5422752
info@jansje.org
www.jansje.nl