aanbod

Uniek aanbod foto's

De Gang biedt u een unieke kans om aan een top-foto te komen! Wij hebben ons depot geopend en stellen een eerste serie foto’s ter beschikking.
Als u 250 euro doneert, kunt u een foto van Ruben Smit uitzoeken (fotoformaten: liggend 125 cm x 80 cm en staand 80 cm x 125 cm).
De foto's zijn hier op deze website te zien of in het echt op de Verdieping, de kleine expositieruimte (achterin Fotogalerie De Gang de trap omhoog).  

Natuurfotograaf Ruben Smit heeft in 2009 in de Gang geëxposeerd en een aantal van zijn foto’s is nu beschikbaar. Ruben Smit (1971) is een gepassioneerd ecoloog en fotograaf. Zijn foto’s publiceert hij in nationale en internationale toptijdschriften, waaronder National Geographic. Daarnaast heeft hij verschillende internationale fotoprijzen gewonnen en presenteerde hij het populaire tv-programma BuitenGewoon. In 2002 promoveerde hij aan de Wageningen Universiteit. Zijn stijl van fotograferen wordt algemeen erkend als vernieuwend waarbij hij veel gebruik maakt van onscherpte en beweging. Hij gebruikt zijn ecologische en fotografische kennis bij het schrijven van columns, artikelen en boeken. Ruben Smit is daarnaast de maker van de film 'De Nieuwe Wildernis'.